Trouwe supporter

Draag je symfonische muziek een warm hart toe? Wil je graag een niet-professioneel orkest blijvend steunen in hun jaarlijkse werking? Dan is dit het moment om u aan te sluiten als trouwe supporter van ConForte Symphonic.

Trouwe supporters leggen we graag in de watten. U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van alle evenementen, u krijgt de kans om voor de officiële ticketverkoop concerttickets te kopen, u geniet van twee VIP-tickets per kalenderjaar voor een concert naar keuze, en u bent zeker van een gereserveerde plaats op de voorbehouden zitplaatsen.

Trouwe supporter wordt u voor 50 euro per kalenderjaar na registratie via dit formulier. U kan het bedrag storten op het rekeningnummer van ConForte Symphonic: BE06 7340 6802 7422 met vermelding ‘naam + trouwe supporter’. Voor meer informatie of voor aanmelding als trouwe supporter, kan u mailen naar info@conforte.be.

Uw steun geeft ons de ruimte om zowel onze muzikanten te ondersteunen als de luisteraars blijvend te verrassen. Bedankt!

We bieden ook verschillende sponsormogelijkheden aan, kijk daarvoor even hier.